Meny

Hammaröloppet fyller 5år den 27 september 2019

24 mars, 2019

Hammaröloppet 2019 går den 27 september och firar 5 år!
Du väljer om du vill vara med på 5km eller 10km (2varv) och du bestämmer själv om du vill vara med och kämpa om första platsen, om du vill förbättra din tid från tidigare år, springa hela sträckan eller kombinera gång och löpning för att ta dig i mål.
Barnen har Race4Kids, dom väljer om dom vill vara med på 1.2km eller 2.1km sträckan. Anmälnings avgiften på 100kr från Race4Kids Hammaröloppet går till barn som på något sätt behöver hjälp. Vi har ett samarbete och en kontinuerlig kommunikation med Hammarö kommun individ och familjeomsorg. Tillsammans ser vi till att pengarna hittar rätt och kopplar den till rörelse och idrott.

Vi arrangerar också en Bissen Brainwalk, du betalar 50kr eller valfri högre summa på plats. Pengarna går till forskningen om hjärnans alla sjukdomar, skador och funktionsnedsättningar och gör skillnad för drabbade medmänniskor runt om i landet.

På plats på Lunnevi kommer du även hitta några av de fantastiska föreningarna som finns på Hammarö. I år kommer Hammarö handboll, Hammarö Tennisklubb, Skoghall fotboll och Hammarö fotboll att finnas på plats och göra så alla kan testa på deras idrotter.

Anmälan till Hammaröloppet är öppen och du hittar den uppe i menyn eller genom att klicka på denna texten.

TACK alla barn som var med i Race4Kids

23 september, 2018

Tack alla barn som var med i Race4Kids och hjälpte oss hjälpa forskningen och kunskapen om hjärnans alla sjukdomar, problem och funktionsnedsättningar. Hela summan från anmälningsavgifterna går till Bissen Brainwalk.

TACK!

Start PM Hammaröloppet 2018

17 september, 2018

Nu finns Start PM för Hammaröloppet uppe.
Anmälan är öppen till på onsdag midnatt och sedan är det efteranmälan som gäller.

Efteranmälan sker på Svensk Fastighetsförmedlings kontor under fredagen eller på Lunnevi under lördagen. Du hittar tider i Start Pm

Start PM Hammaröloppet 2018

Nytt datum och ändrad start och mål plats

2 augusti, 2018

Då det byggs en hel del inne i Skoghalls centrum har vi fått göra några ändringar. Vi har flyttat loppet till den 22 september och start och mål kommer att vara på Lunnevi IP. Starten för Hammaröloppet går kl15.00 och för Race4Kids kl14.00.

Distanserna blir samma som tidigare, alltså 5km och 10km och loppet avslutas med 390meter inne på Lunnevi IP där målet är.
En uppdaterad karta finns här: http://hammaroloppet.se/banstrackning/

Hammaröloppet 2018 går den 22 september

1 juni, 2018

Hammaröloppet 2018 går den 14 september. Race4Kids startar klockan 14.00, Hammaröloppet en timme senare klockan 15.00.
Distanserna är1.2km och 2km för Race4Kids. Hammaröloppet har två distanser,  5km och 10km.

Pengarna från anmälningarna för Race4Kids går oavkortat till Bissen Brainwalk.
Så utmana grannen eller arbetskamraten, ta med barnen och låt dom springa innan du gör det.
Anmälan är öppen.

Samarbetspartners