Meny

Tider och avstängd gata

26 sep, 2019

Inför Hammaröloppet så kommer Badhusgatan stängas av för fordonstrafik. Badhusgatan stängs av en stund innan starten för Race4Kids och hålls stängd under Hammaröloppet. Vi rekommenderar att om du kommer med bil parkera vid Skoghalls centrum eller på närliggande gator, eller så tar du cykeln som lite uppvärmning innan.

Om du vill efteranmäla dig eller hämta din nummerlapp gör du det på Svensk Fastighetsförmedling, Östra Torggatan 12 i Karlstad fram till klockan 13.00 på fredag den 27 september.

Vi öppnar nummerlappsutdelning och efteranmälan på Lunnevi klockan 15.00.

Uppvärmning inför Race4Kids hålls av Skoghalls Fotboll och startar kl 17.15. Race4Kids startar sedan 17.30

Uppvärmningen inför Hammaröloppet hålls även den av Skoghall Fotboll och startar 17:45. Hammaröloppet startar sedan 18.00

Efter ditt lopp så får du medalj och en Vitamin Well, det grillas hamburgare och korv som du kan köpa. Du kan under eftermiddagen prova på fotboll, handboll och tennis då Hammarö föreningarna Hammarö Handboll, Hammarö Tennis och Skoghall Fotboll är på plats på Lunnevi och gör massa kul. Testa prickskjutning, speedshooting eller prova att göra mål då det står en målvakt ”i vägen”.
Föreningarna är på plats från 15.30 så du kan prova.

Samarbetspartners