Meny

Hammaröloppet fyller 5år den 27 september 2019

24 mar, 2019

Hammaröloppet 2019 går den 27 september och firar 5 år!
Du väljer om du vill vara med på 5km eller 10km (2varv) och du bestämmer själv om du vill vara med och kämpa om första platsen, om du vill förbättra din tid från tidigare år, springa hela sträckan eller kombinera gång och löpning för att ta dig i mål.
Barnen har Race4Kids, dom väljer om dom vill vara med på 1.2km eller 2.1km sträckan. Anmälnings avgiften på 100kr från Race4Kids Hammaröloppet går till barn som på något sätt behöver hjälp. Vi har ett samarbete och en kontinuerlig kommunikation med Hammarö kommun individ och familjeomsorg. Tillsammans ser vi till att pengarna hittar rätt och kopplar den till rörelse och idrott.

Vi arrangerar också en Bissen Brainwalk, du betalar 50kr eller valfri högre summa på plats. Pengarna går till forskningen om hjärnans alla sjukdomar, skador och funktionsnedsättningar och gör skillnad för drabbade medmänniskor runt om i landet.

På plats på Lunnevi kommer du även hitta några av de fantastiska föreningarna som finns på Hammarö. I år kommer Hammarö handboll, Hammarö Tennisklubb, Skoghall fotboll och Hammarö fotboll att finnas på plats och göra så alla kan testa på deras idrotter.

Anmälan till Hammaröloppet är öppen och du hittar den uppe i menyn eller genom att klicka på denna texten.

Samarbetspartners