Meny

Resultat 2016

2 sep, 2016

Andra upplagan av Hammaröloppet genomfördes i löpvänligt väder, med en trevlig stämning efter banan och i målområdet. Innan starten hämtades startkuvert ut hos Svensk Fastighetsförmedling, dom är superba och trevliga fastighetsförmedlare OCH engagerade i genomförandet av Hammaröloppet. Efter målgång bjöds deltagarna på värmländska delikatesser i form av korv från Hemgården och frukt från ICA Maxi. Vi imponerades  av alla deltagares prestationer under loppet men ändå lite extra av vindsnabba Per Alsterdal. Grattis till era fina prestationer!

Officiella Resultat Hammaröloppet 2016

Vinnarna fick supersnygga och sköna skor eller fleecetröjor från Salming, tvåorna fick presentkort från Team Sportia eller strumpor från Salming, treorna fick ett presentkort på en start i Karlstad Trailrun och ett paket kaffe från Löfbergs Lila. I år hade vi som vanligt även grymma utlottningspriser, bl a en klocka från Jeep, presentkort från Carli, presentkort från Scandic City, presentkort från Team Sportia och snygga funktionella löparkläder från Salming.

Vi hoppas vi får se er alla på Karlstad Trailrun den 1 oktober, som deltagare eller publik.

Från oss alla, till er alla – Varmt välkomna till nästa års upplaga av Hammaröloppet.

 

Samarbetspartners